Reyerparc

Tennisles op het Reyerparc | Tennisvereniging Ridderkerk

Tennisles wordt gegeven op het prachtige Reyerparc, gelegen in het groene Reyerbos in het hart van Ridderkerk. Bij ReyerParc is er de laatste tijd veel gewerkt om het complex aan de eisen anno 2017 te laten voldoen. Het complex heeft als het ware een hele metamorfose ondergaan. Bij ReyerParc vind je topfaciliteiten voor sporten en recreëren op een oppervlakte van maar liefst 20.000m2. waar u gemakkelijk en gratis kunt parkeren met uw auto.

Routebeschrijvign RyerParc Ridderkerk

Gratis parkeren bij tennisvereniging Ridderkerk

U kunt uw auto altijd gratis parkeren! Door uw auto op ons grote parkeerterrein te parkeren achter het Reyerparc kunt u gewoon ontspannen en op uw gemak tennissen. Ook paardetrailers en vrachtauto's zijn makkelijk in staat te lossen, te parkeren of te keren. 

Routebeschrijvign RyerParc Ridderkerk

Tennis- Squash en Kickbokswinkels

Op Reyerparc vindt u sinds de zomer van 2016 ook een tenniswinkel een squashwinkel en een kickbokswinkel. In onze winkels vindt u werkelijk alles op het gebied van tennis, zoals tennisschoenen, tenniskleding, tennisrackets, tennisballen, tennistassen , tennissnaren, tennis en squashkleding, squashrackets, bokshandschoenen, kickbokskleding enz. Kom een snel een kijkje nemen in een van onze winkels. Daarnaast kunt u de online tenniswinkel van First Services vinden via Tennisfirst tenniswebwinkel

Activiteiten Reyerparc

Het aanbod op Reyerparc is divers en steeds meer sporters/ bezoekers/gasten weten de weg naar het Reyerparc Ridderkerk te vinden. Op Reyerparc kunt u onder andere terecht voor Pensionstalling, paardrijlessen, tennisbaan verhuur, tennisproducten, tennislessen, darten,etc. Voor meer informatie over het park en wat er te doen is kunt u contact opnemen via:

Informatie:
T: 06 - 24 14 39 41
E: [email protected]