Tennisles

 

First Services - #WELIVETENNIS

First Services staat onder leiding van Jeffrey en Matthew Pierot. Bij deze broers zit tennis in hart en nieren. Zij begonnen beiden al jong met tennissen en Matthew hoorde een periode bij de beste 900 spelers van de wereld. Na dit internationale avontuur, waarbij Jeffrey zijn broer begeleidde als coach, besloten zij hun passie voor tennis uit te bouwen. Zij namen de tennisschool over van Jillard Frenk, die al meer dan 25 jaar tennisles en -clinics gaf, en startten in 2010 met het totaal concept van de tennisschool, -winkel en -events. Met jaren ervaring op de tennisbaan kunnen zij zich met recht de tennis specialist noemen.

Tenniscultuur
Trainen bij First Services betekent onderdeel worden van een tenniscultuur. De trainers staan bekend om hun persoonlijke aandacht, goede technisch advies en energie. Als tennis specialist verzorgen zij naast reguliere lessen ook coaching, persoonlijke begeleiding naar bijvoorbeeld toernooien, een week zeer intensief trainen op een bepaalde techniek, etc. Met meer dan 27 jaar tennisles in de benen op verschillende tennisparken in de regio Rijnmond, staat kwaliteit altijd voorop. Dat geldt voor iedere doelgroep, van beginners tot zeer ervaren tennissers.
Ook voor een nieuwe uitrusting kun je bij First Services terecht. Neem een kijkje in hun winkel in ons clubhuis, of online op TennisFirst. TVR leden ontvangen 15% korting!

Overzicht tennislessen
Kies de les die het beste bij jou past! Wil je alle aandacht van de trainer voor jezelf en snel vooruitgang boeken, kies dan voor privéles. Leer je liever samen met anderen, dan past trainen in een groep beter bij jou.

Tenniskids
Kinderen t/m 10 jaar in de niveaus Rood, Oranje en Groen. Spelregels en soort tennisballen zijn per niveau verschillend en speciaal aangepast op echte tenniskids! (groepsgrootte: maximaal 6 personen)

Jeugdles
Jongeren t/m 18 jaar. Privé, duo of groepsles (groepsgrootte: maximaal 4 personen); Selectietraining (groepsgrootte: maximaal 8 personen).

Volwassenen les
Privé, duo of groepsles (groepsgrootte: maximaal 4 personen).

Talentbegeleiding
Een totaalpakket aan professionele begeleiding, zowel full time als parttime. Maak samen met de trainer je trainingsplan en haal je zelf gestelde doelen! Inclusief coaching en begeleiding naar toernooien.

Wanneer
Je kunt kiezen voor 10 of 18 weken les. Het winterseizoen begint de 2e week van oktober, het zomerseizoen de 2e week van april. Gedurende deze periodes is instappen altijd mogelijk. De lessen zijn één keer per week en duren een uur, waarvan 50 minuten effectief les (resterende tijd voor inspelen). Trainingen van een half uur zijn ook mogelijk. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen.

Inschrijven tennisles
Om les te kunnen volgen, moet je lid zijn van TVR. Ben je nog geen lid? Dan is nu het moment, meld je aan of kies voor de optie: Niet - leden! Wel lid? Schrijf je direct in voor het komende trainingsseizoen bij tennisschool First Services.